Méhész szakképzés

Tanfolyamunkra várjuk mindazok jelentkezését, akik magas szintű elméleti és gyakorlati ismereteken alapuló méhész szakképesítéssel szeretnének rendelkezni. A tanfolyamra kezdők is jelentkezhetnek, amennyiben megfelelnek a jelentkezéshez szükséges előírásoknak.

Méhészközpontunk

Az alapító Dr. Ludányi István, a méhészet tudományok doktora egyetemi tanulmányai alatt 1983-ban kezdte el tanulni a méhészetet, majd 1984-ben a Zalaapáti Méhésziskolában letette a méhész szakmunkásvizsgát.

Nyomtatás

Méhészeti termékek termelése, feldolgozása és értékesítése

Fő termékünk a különböző fajtamézek, akác-, repce-, napraforgó-, hárs-, erdei-, selyemfű-, aranyvessző-, ámorméz, termelése. Olykor egy-egy ritka fajtaméz is gazdagítja a kínálatunkat, pld. somkóró-, őszirózsa, gesztenye-, pohánka, fagyalméz.

Ezeken túlmenően a kereslet függvényében termelünk lépesmézet, virágport, propoliszt, méhviaszt.

Termékeinkről a www.ludanyimeheszet honlapon találnak részletesebb ismertetőt.

Termékeinket a saját Uniós engedéllyel rendelkező üzemünkben dolgozzuk fel. Kereskedelmi egységeknek, saját vevőkörnek és rendezvényeken értékesítünk.

Nagy odafigyeléssel termeljük meg és dolgozzuk fel a mézet, hogy elnyerjük vevőink megelégedettségét. Alapelvünk: ha jót adunk, a vevő visszajár.

 Akácméz, Diósméz, Virágméz, Lépesméz